BKK Announcements

Parents-Teacher Meeting 2017

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Monday, 24 April 2017 17:03

Written by Administrator

Parents -Teacher Meeting

Our 1st Parents -Teacher Meeting for 2017 will be held on the following dates:

Day/ Date: Wednesday, 26 April 8.30am to 1pm (Parents of children in the 1st session)

Day/ Date: Thursday, 27 April 8.30am to 1pm (Parents of children in the 2nd session)

Children from both sessions need not report to school on both days but may accompany their parents to school for the Parents -Teacher Meeting.

We encourage all parents to attend the event as this will give you an opportunity to discuss the progress of your child with their respective teachers.

 

Term 1 school holidays

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Thursday, 09 March 2017 16:05

Written by Administrator

Term 1 school holidays will be from 13 to 17 March 2017. Kindergarten classes will start again on Monday 20 March.  

 

2017 Jan - CNY Celebrations

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Wednesday, 25 January 2017 09:54

Written by Administrator

Chinese New Year Celebration/Holiday

We will be celebrating Chinese New Year on Friday 27 January.

The Kindergarten hours for that day are as follows:     

1st session: 8.15am to 9.15am

2nd session: 9.45am to 10.45am

Children are encouraged to come in red casual wear.

The Kindergarten will be closed from Saturday, 28 January to Wednesday 1 February 2017  and classes will resume on Thursday, 2 February 2017.

Wishing you a Blessed Lunar New Year.

 

Orientation / Promotion Day 2017

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Tuesday, 03 January 2017 08:00

Written by Administrator

Orientation / Promotion will be held on Tues 3 Jan. 

1st session: 8.30 to 9.30am

2nd session: 10.30 to 11.30am

 

Nursery / K1 / K2 children

School will start from Wed 4 Jan

1st session: 8.15am 

2nd session: 11.30am

Please note that dismissal will be at 11am / 2.15pm for the first 3 days ie 4 to 6 Jan. 

 

Pre-Nursery children

Starting on Mon 9 Jan 

(1st session) 

Dates Time (hours)
9 & 10 January

8.15 to 9.15am (1 hr)

11 & 12 January 

8.15 to 9.45am (1.5 hr)

13 & 16 January

8.15 to 10.15am (2 hr)

17 & 18 January

8.15 to 10.45am (2.5 hr)

From 19 January onwards

8.15 to 11.15am (3 hr)

(2nd session) 

Dates Time (hours)
9 & 10 January

11.30 to 12.30pm (1 hr)

11 & 12 January 

11.30 to 1pm (1.5 hr)

13 & 16 January

11.30 to 1.30pm (2 hr)

17 & 18 January

11.30 to 2pm (2.5 hr)

From  19 January onwards

11.30 to 2.30pm (3 hr)

 

6 Oct 2016 - Children's Day celebrations

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Tuesday, 25 October 2016 16:12

Written by Administrator

Photos for the Children's Day celebrations are available on our facebook page. Please access below: 

https://www.facebook.com/BethesdaKatongKindergarten/