BKK Announcements

Feb 2016 - Fruity Frudy Friday

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Thursday, 18 February 2016 12:18

Written by Administrator

Fruit Salad Lunch Box

  In our efforts to promote healthy eating, we have began to add unpolished rice to the       menu. 

  In addition to the snacks we serve, children and staff are encouraged to bring a small     container of fruit to eat during snack time on Fridays. Please ensure that the seeds are   removed for the younger children before they are brought to school.   

     Fruit Frudy Friday starts on 19 Feb. 
 
 

 

Feb 2016 - CNY celebrations

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Sunday, 07 February 2016 10:44

Written by Administrator

We have uploaded photos and videos of our CNY celebrations onto our FB page. You are invited to view them at https://www.facebook.com/BethesdaKatongKindergarten/

 

Feb 2016 - CNY holidays

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Wednesday, 03 February 2016 09:01

Written by Administrator

Chinese New Year Celebration/Holiday

We will be celebrating Chinese New Year on Friday 5 February. The Kindergarten hours for that day are as follows:    

1st session: 8.15am to 9.15am

                                     2nd session: 9.45am to 10.45am

Children are encouraged to come in red casual wear.

The Kindergarten will be closed from Monday 8 February to Wednesday 10 February 2016 and classes will resume on Thursday, 11 February 2016.

Wishing you a Blessed Lunar New Year. 

 

Jan 2016 - Traffic Advisory

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Monday, 04 January 2016 16:14

Written by Administrator

Observing Traffic Rules.

LTA has received several complaints from residents that our Kindergarten parents have been flouting traffic rules which causes obstruction to the flow of traffic along La Salle Street. Parents are strongly advised to observe the following traffic rules:-

-       to ensure that the vehicles are parked in a single file as close to the edge of the road as possible so    that no obstruction is caused to the flow of traffic.

-       no parking within 6 metres of junctions (La Salle Street/Frankel Avenue) and (La Salle Street/Siglap Plain) and at road bends along these junctions

Please note that LTA has informed me that the Traffic Police will monitor the traffic situation around our Kindergarten premises and will not hesitate to initiate action against any indiscriminate parking.

Our Staff are on duty daily from 7.50 am to 8.15 am (1st session) and 11 am to 11.30 am. (2nd Session) Therefore, parents are reminded to send their child/children punctually to the Kindergarten by 8.15 am (1st Session) and 11.30 am (2nd session) so that our Staff will be able to receive them. This is also to avoid any traffic congestion that will arise in the school compound should children arrive later than the stipulated time as parents have to accompany their child / children to the assembly area / classroom.

     

Parking along La Salle Street

We are discouraging parents from parking their vehicles along La Salle Street and residents’ driveways as this will cause obstruction to the traffic, especially during dismissal time, and inconvenience to residents if they need to drive out of their driveways. Please do not park near bends too due to safety considerations for drivers who may not be able to see on-coming traffic around a bend.

Parents are also discouraged from driving against the flow of traffic as this causes confusion and annoyance to other motorists and also obstruct traffic.

 

Jan 2016 - Staggered hours for Pre-Nursery

Category: Announcements - Kindergarten

Published on Monday, 04 January 2016 15:56

Written by Administrator

Staggered Hours for Pre-Nursery classes (1st session) 

Dates Time (hours)
7 & 8 January

8.15 to 9.15am (1 hr)

11 & 12 January 

8.15 to 9.45am (1.5 hr)

13 & 14 January

8.15 to 10.15am (2 hr)

15 January

8.15 to 10.45am (2.5 hr)

From 18 January onwards

8.15 to 11.15am (3 hr)

 

Staggered Hours for Pre-Nursery classes (2nd session) 

Dates Time (hours)
7 & 8 January

11.30 to 12.30pm (1 hr)

11 & 12 January 

11.30 to 1pm (1.5 hr)

13 & 14 January

11.30 to 1.30pm (2 hr)

15 January

11.30 to 2pm (2.5 hr)

From 18 January onwards

11.30 to 2.30pm (3 hr)