Orientation & Promotion 2018

The Orientation & Promotion will be held on Tuesday, 2nd January 2018. Your child will be required to report at the Kindergarten from: 

  8.30 to 9.30am (for children enrolled in the 1st session)

10.30 to 11.30am (for children enrolled in the 2nd session)

 On arrival at the Kindergarten, please check the class lists on the notice boards outside the Kindergarten office before proceeding to the main Church Hall. Attendance will be taken and your child will be introduced to the class teacher. 

Nursery, K1 and K2 children will report for lessons on Wed, 3 Jan.

Pre-nursery children will report on 8 Jan with staggered hours as below: 

Staggered Hours for Pre-Nursery (2018)

1st session

Dates

Time (hours)

8 & 9 Jan

8.15am to 9.15am (1 hr)

10 & 11 Jan

8.15am to 9.45am (1.5 hr)

12 & 15 Jan

8.15am to 10.15am (2 hr)

16 & 17 Jan

8.15am to 10.45am (2.5 hr)

From 18 Jan onwards

8.15am to 11.15am (3 hr)

2nd session

Dates

Time (hours)

8 & 9 Jan

11.30am to 12.30pm (1 hr)

10 & 11 Jan

11.30 am to 1pm (1.5 hr)

12 & 15 Jan

11.30am to 1.30pm (2 hr)

16 & 17 Jan

11.30am to 2pm (2.5 hr)

From 18 Jan onwards

11.30am to 2.30pm (3 hr)

 Please note that bus transport for our Pre-Nursery children will only be available from 18 Jan onwards. You are required to make the necessary transport arrangements for your child from 8 to 17 Jan.